PIERZGA PSZCZELA - chlebek pszczeli z Podkarpacia
POLSKI SUPERFOOD, ZEBRANY PRZEZ PSZCZELARZA Z PASJĄ, POZYSKANY Z SZACUNKIEM DO PSZCZÓŁ
Fermentowana, arcyzdrowa mieszanka miodu, pyłku, propolisu, mleczka i enzymów pszczelich o mocy probiotyku. Turbozdrowy i rzadki rarytas prosto z najlepszych polskich uli. Bieszczadzki niedźwiedź jadłby ją garściami, bo daje siłę i zdrowie.
Czy pszczoły jedzą miód? Nie! One jedzą coś jeszcze bardziej wartościowego. Pierzgę pszczelą, zwaną także pszczelim chlebkiem. Pierzga jest mieszanką miodu, pyłku, propolisu, mleczka i enzymów pszczelich. Ten arcy wartościowy pszczeli pokarm dodatkowo fermentuje, dzięki czemu zyskuje jeszcze więcej właściwości probiotycznych i prozdrowotnych. To jakby turbo zdrowa kiszonka z dużą zawartością białka i witamin. To produkt unikatowy, ponieważ pierwszeństwo do chlebka zawsze mają nasze pszczoły, z uli pozyskujemy wyłącznie nadwyżki pierzgi.
Bieszczadzki niedźwiedź jadłby ją garściami bo daje siłę