Witamina C z kapusty w proszku - 100% naturalny sposób na odporność.
SUPLEMENT DIETY
Opakowanie dla singla - 66 porcji
Oryginalna witamina C w proszku pozyskana z kiszonej kapusty - 100% naturalna (kapusta kiszona)
Witamina C pozyskana z kapusty - Wyprodukowana metodą dwustopniowej BI-Fermentacji. Ekstraktorami witaminy C z kapusty są ziemniaki i grzyby z rodziny micrococcus luteus. Mają one za zadanie rozłożyć kapustę do postaci sorbitolu, który poddany jest biofermentacji nadkrytycznej.
Jakość produktu została udokumentowana poprzez badania przeprowadzone w polskim laboratorium
Naturalny kwas l-askorbinowy 100 g Skarby Gai
Witamina C 100g z kapusty 100% naturalny kwas l askorbinowy
Opakowanie 100g
Dystrybutor: Skarby Gai
Kwas L-askorbinowy. Produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.
Wskazania i właściwości: suplementacja codziennej diety w witaminę C.
1/2 miarki proszku RWS (%)*
Witamina C 1500 mg 1875
*RWS Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej
Witamina C wspomaga układ odpornościowy, wzmacnia naczynia krwionośne, wzmaga elastyczność skóry, chroni przed działaniem wolnych rodników oraz zapobiega nadmiernemu starzeniu się skóry.
Działanie witaminy C w naszym organizmie:
- wzmacnia odporność organizmu,
- pomocy przy przeziębieniu i grypie,
- chroni skórę przed działaniem wolnych rodników,
- polecana do pielęgnacji cery trądzikowej i skóry po kąpielach słonecznych,
- wzmacnia elastyczność skóry i wygła
Sup000297
Nowy
Brak recenzji użytkowników.
Dziękujemy za opinie! Twój komentarz został przesłany.